Koop 4 artikelen of meer en krijg 5% korting met code: STAPELEN

Biologisch speelgoed

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1363

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 3 Houten Nins®
  3 Houten Nins®
  € 7,70
  Binnenkort weer verkrijgbaar
 2. 3 Donker Houten Nins® B
  3 Donker Houten Nins® B
  € 8,60
  Binnenkort weer verkrijgbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1363

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Biologisch speelgoed in alle vormen en maten

Eerlijk Speelgoed is een webshop in duurzaam en biologisch kinderspeelgoed. Al onze producten zijn geproduceerd van natuurlijk, ecologische en biologische materialen en voldoen aan alle keurmerken. Daarnaast hebben wij als doel om iedereen duurzaam te laten spelen en zijn wij altijd op zoek naar de beste prijzen.

Biologisch speelgoed voor baby en kind

Voor steeds meer ouders wordt biologisch speelgoed steeds belangrijker in de opvoeding van hun kinderen. Er wordt steeds meer rekening gehouden met de giftige stoffen die in verf en lijmen kunnen zitten en ook het milieu krijgt steeds meer aandacht. Waar vroeger speelgoed werd gekocht op basis van kleur en prijs, wordt er nu gekeken naar bio speelgoed. Speelgoed wat voldoet aan meerdere keurmerken en wat ook nog eens een mooie uitstraling heeft. Want laten we eerlijk zijn, ook dat speelt een steeds grotere rol in de beslissing.

Een leven lang spelen met biologisch kinderspeelgoed

Kinderen beginnen al vroeg in hun leven met spelend ontdekken. Daarom besteden wij veel aandacht aan biologisch speelgoed voor baby’s. Bij dit bio speelgoed is het van groot belang dat er naar hartelust op gekauwd kan worden zonder dat er giftige stoffen vrijkomen of er stukjes materiaal afbreken. Bij oudere kinderen wordt het biologische speelgoed wat minder vaak in de mond gestopt, maar is het des te belangrijker dat het speelgoed tegen een stootje kan. Een kind ontdekt nou eenmaal graag door te voelen, gooien en te stapelen. Bij Eerlijk Speelgoed garanderen wij dat het speelgoed veilig en duurzaam is en kunnen jullie naar hartelust spelen met jullie nieuwe speelgoed.

Slava Yurthev Copyright