Vroeg of laat komen we dit vraagstuk allemaal tegen, wat moet ik in vredesnaam voor cadeau kopen? Zeker voor een kind van 1 jaar is een cadeau vinden nog helemaal niet zo makkelijk, echt spelen doen ze nog niet en iets kopen wat pas over een jaar gebruikt kan worden geeft volgend jaar weer problemen bij de zoektocht.

Om het je iets makkelijker te maken hebben we daarom de leukste cadeaus voor een kind van 1 jaar bij elkaar gezocht.

Lopen en duwen

Elk kind krijgt rond 1 jaar de kriebels en wil de wereld gaan verkennen. Het kruipen gaat niet snel genoeg meer, dus wordt dit al snel ingeruild voor de benenwagen. En wat is er dan handiger dan een loopfiets of duwkar?

Deze loopfiets en duwkar zijn een echte aanrader en ook nog eens hartstikke mooi voor in de woonkamer.

 

 

 

Knuffeltijd

Ook knuffels zijn op deze leeftijd nog een echte hit. De kleine vriendjes worden overal mee naartoe gesleept en worden al snel een aanvulling op het spel. De knuffels van Sevi zijn 100% duurzaam en veilig en daardoor perfect voor onze kleine knabbelaars.

     

Muzikaal talentje

Muziek maken kunnen ons kleintjes als de beste! Lekker met een stokje op een xylofoon slaan of papa en mama helemaal gek maken met de sambaballen. Toch op zoek naar muziekaal speelgoed wat niet zo irritant en goed voor de ontwikkeling is? Kijk dan zeker eens naar de muziekboom!