AFGELOPEN!!

FRIDAY GIVEAWAY #46

Tijd voor een nieuwe WINACTIE!
Deze week maak je kans op een hele coole set 'Sticks' van Grapat
Big Jigs


Het belang van vrij spel 
Ontdekken, ervaren, voelen, fantaseren. Dat alles ervaart een kindje het beste tijden het vrije spel. En dat kan perfect met de producten van Grapat
Deze week maak je kans op de Sticks van Grapat en regelmatig krijgen wij de vraag van klanten ‘Wat kun je hier nou mee?’. Voor ons is het misschien moeilijk in te schatten wat een kind hier nou mee kan maar voor een kind zelf is het van alles! Van tovenaars tot kaboutertjes tot bomen of doodgewone poppetjes. En als dat het allemaal niet is dan zijn ze weer leuk om op kleur te sorteren. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos en kun je ons er op vertrouwen dat jouw kindje hier uren speelplezier mee heeft!

Het is ook heel goed voor de ontwikkeling van een kindje want voor de vragen die zij zichzelf bewust of onbewust stellen vormen zij een eigen ik! Ze denken na over 
-Wat wil ik doen?
-Wat vind ik leuk?
-Wat doe ik liever?
Het is heel goed voor kindjes om zelf te kiezen waarmee ze willen en spelen. Keuzes maken en dat kan soms lastiger zijn dan je denkt ;-).

Big Jigs

Laat ons hieronder in een reactie weten waarom jij dit setje wilt winnen en vooral of jij net zo over het belang van 'vrij spel' denkt .

Zoals jullie van ons gewend zijn loten we maandag 19 november de winnaar. De winnaar wordt in deze blog post vermeld, dus neem zeker maandag nog even een kijkje.
Bij geen reactie voor vrijdag 23 november gaat het setje naar de volgende.
 


GrapatDus! Wil jij kans maken? Laat hier onder even weten waarom jij de super toffe set wilt winnen van Grapat!
That's it! Simpel he? :) PS2: Delen van deze winactie op social media wordt super gewaardeerd, taggen en liken uiteraard ook.

EN DE WINNAAR IS.....GEFELICITEERD CHANTAL TOUSAIN! 
Stuur je ons even een pb via Facebook met je gegevens? Dan komen de Grapat Sticks zo snel mogelijk jouw kant op!