Eerlijk Speelgoed Facebook Eerlijk Speelgoed Instagram        Vragen? Stuur een whatsapp  06 294 696 53

default english

Back To Top

Moment...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagentje


Crayon Rocks

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Crayon Rocks

Het eerste materiaal waar een kind mee leert tekenen is vaak een krijtje. Dit krijtje stimuleert kinderen om hun vingers in de juiste pengreep te houden. 

Een echt goed krijtje moet de kleur makkelijk loslaten. Eigenlijk moet het krijtje als verf zijn. Mooie felle kleuren die makkelijk op het papier komen helpen kleine vingers om sterker te worden.

Het verhaal achter Crayon Rocks

Crayon Rocks zijn bedacht door Barbara Lee, een docent van kinderen met special needs. Ze raakte geinspireerd door Jan Olsen van wie ze leerde hoe belangrijk het is om al op jonge leeftijd een juiste pengreep te ontwikkelen. Toekomstige schrijf vaardigheden zijn afhankelijk van deze greep. Haar wens naar materiaal wat ze kon gebruiken bij studenten om hun fijne motoriek te stimuleren zorgde ervoor dat ze op onderzoek uit ging. Een kleine jongen met een hoop motorische problemen was uiteindelijk haar inspiratie. Ze kwam erachter dat hij het heerlijk vond om met krijtjes te werken en dat de grootte van de Crayon Rocks perfect waren om vast te houden.

Crayon Rocks worden gemaakt in Hestand Kentucky, in een kleine fabriek waar ze met de hand worden verpakt. De hele community is betrokken bij het proces. Barbara Lee is ondertussen met pensioen en besteed al haar tijd aan het creëren van de krijtjes. De sojabonen waarmee ze gemaakt worden komen van ecologische boeren uit het dorp.

Veilig en duurzaam

Crayon Rocks zijn allereerst niet giftig. Ze worden gemaakt van sojabonen en de kleur komt van natuurlijke kleurmiddelen. Wel is het belangrijk dat ze pas vanaf 3 jaar gebruikt worden vanwege de grootte (3 x 1,9cm) en het verstikkingsgevaar.

0-3 jaar   Parents Choice Silver Honor

 

Crayon Rocks

Crayon Rocks zijn krijtjes gemaakt van sojabonen en natuurlijke kleurmiddelen. Ze worden geproduceerd in een klein dorpje, genaamd Hestand Kentucky. De krijtjes worden in een kleine fabriek gemaakt en met de hand ingepakt in kleine katoenen zakjes. De hele community helpt mee met het waarmaken van de droom van de bedenker van Crayon Rocks. De maker en bedenker van dit prachtige merk is Barbara Lee, een gepensioneerde docent die in een prachtige, rustige setting elke dag bezig is met het maken van de krijtjes. De sojabonen komen van ecologische boeren uit hetzelfde dorp.

De geschiedenis van de Crayon Rocks

Barbara Lee heeft 23 jaar met kinderen met special needs gewerkt. Tijdens deze periode leerde ze van Jan Olsen hoe belangrijk het is om de juiste pengreep aan te leren op jonge leeftijd. Omdat deze pengreep invloed heeft op de schrijfvaardigheden van elk kind ging ze op zoek naar een manier om haar studenten te leren oefenen op deze pengreep. Een kleine jongen met motorische problemen inspireerde haar toen ze zag dat hij de vorm van krijtjes erg fijn vond om mee te werken. Met deze nieuwe kennis ontwikkelde ze de Crayon Rocks krijtjes.

Crayon Rocks kopen

De Crayon Rocks krijtjes sluiten perfect aan bij de doelstelling van Eerlijk Speelgoed om duurzaam en veilig speelgoed haalbaar te maken voor iedereen en we zijn dan ook blij dat wij jullie de mogelijkheid mogen bieden om Crayon Rocks te kopen. We hebben op dit moment sets van 8 en 16 en 32 krijtjes in ons assortiment , samen met een doosje kleuren die perfect lijken op haar, oog en huidskleuren.

sample-banner sample-banner GRATIS RETOURNEREN

Voldoen onze producten niet aan je verwachting of wil je ze graag ruilen? Niet goed, geld terug!

sample-banner sample-banner ALTIJD BEREIKBAAR

Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 via info@eerlijk-speelgoed.nl of whatsapp op nummer 06 294 696 53

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €50

sample-banner sample-banner BETAAL LATER

Met AfterPay betaal je pas als je de producten in huis hebt. Toch liever meteen betalen? Wij maken gebruik van alle bekende betaalmethoden.