Eerlijk Speelgoed Facebook Eerlijk Speelgoed Instagram        Vragen? Stuur een whatsapp  06 294 696 53

default english

Back To Top

Moment...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagentje


Duurzaam speelgoed voor jong en oud

Het wordt steeds belangrijker voor ouders, eerlijk en veilig speelgoed. Speelgoed waar kinderen alle kanten mee op kunnen en wat het liefst ook nog meehelpt in de ontwikkeling van fijne en grove motoriek. Speelgoed wat de fantasie prikkelt en waar door de jongste heerlijk op geknabbeld kan worden. Eerlijk Speelgoed heeft dan ook als missie om duurzaam en veilig spelen haalbaar te maken voor iedere ouder. Dit doen we door goed op de keurmerken en het productieproces te letten, maar ook een fijne prijs is bij ons een harde eis.

Wat verstaan we onder duurzaam kinderspeelgoed

Eerlijk Speelgoed gaat dagelijks op zoek naar nieuw duurzaam speelgoed . Duurzaam kinderspeelgoed betekent voor ons speelgoed wat gemaakt is van speciaal daarvoor geplante bomen, gifvrije verf, lijm en lakken en waar ook de verpakking zo duurzaam mogelijk is. Met verpakkingen van gerecycled karton maak je ons helemaal gelukkig en verven op waterbasis zijn een pré.

Duurzaam kinderspeelgoed voor baby’s

Voor baby’s is duurzaam speelgoed extra belangrijk. Zij hebben het speelgoed de hele dag in hun mond en bij doorkomende tandjes is hun favoriete speelgoed het eerste slachtoffer. Buiten de vingers van papa en mama natuurlijk. Duurzaam speelgoed voor baby’s moet dus volledig gifvrij behandelt zijn en er mogen absoluut geen stukjes vanaf breken. Daarom kopen wij alleen duurzaam kinderspeelgoed in wat gemaakt is van het stevigste hout en in het bezit is van de juiste keurmerken. Kun jij als papa of mama ook niet wachten tot je lekker achteruit gezakt op de bank kan genieten van je spelende kindje? Dan is ons duurzame speelgoed voor baby’s een echte aanrader!

Artikelen 1 tot 24 van 1409 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 24 van 1409 in totaal

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
sample-banner sample-banner GRATIS RETOURNEREN

Voldoen onze producten niet aan je verwachting of wil je ze graag ruilen? Niet goed, geld terug!

sample-banner sample-banner ALTIJD BEREIKBAAR

Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 via info@eerlijk-speelgoed.nl of whatsapp op nummer 06 294 696 53

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €50

sample-banner sample-banner BETAAL LATER

Met AfterPay betaal je pas als je de producten in huis hebt. Toch liever meteen betalen? Wij maken gebruik van alle bekende betaalmethoden.