Koop 4 artikelen of meer en krijg 5% korting met code: STAPELEN

Duurzaam speelgoed

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1371

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 3 Houten Nins®
  3 Houten Nins®
  € 7,70
  Binnenkort weer verkrijgbaar
 2. 3 Donker Houten Nins® B
  3 Donker Houten Nins® B
  € 8,60
  Binnenkort weer verkrijgbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1371

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Duurzaam speelgoed voor jong en oud

Het wordt steeds belangrijker voor ouders, eerlijk en veilig speelgoed. Speelgoed waar kinderen alle kanten mee op kunnen en wat het liefst ook nog meehelpt in de ontwikkeling van fijne en grove motoriek. Speelgoed wat de fantasie prikkelt en waar door de jongste heerlijk op geknabbeld kan worden. Eerlijk Speelgoed heeft dan ook als missie om duurzaam en veilig spelen haalbaar te maken voor iedere ouder. Dit doen we door goed op de keurmerken en het productieproces te letten, maar ook een fijne prijs is bij ons een harde eis.

Wat verstaan we onder duurzaam kinderspeelgoed

Eerlijk Speelgoed gaat dagelijks op zoek naar nieuw duurzaam speelgoed . Duurzaam kinderspeelgoed betekent voor ons speelgoed wat gemaakt is van speciaal daarvoor geplante bomen, gifvrije verf, lijm en lakken en waar ook de verpakking zo duurzaam mogelijk is. Met verpakkingen van gerecycled karton maak je ons helemaal gelukkig en verven op waterbasis zijn een pré.

Duurzaam kinderspeelgoed voor baby’s

Voor baby’s is duurzaam speelgoed extra belangrijk. Zij hebben het speelgoed de hele dag in hun mond en bij doorkomende tandjes is hun favoriete speelgoed het eerste slachtoffer. Buiten de vingers van papa en mama natuurlijk. Duurzaam speelgoed voor baby’s moet dus volledig gifvrij behandelt zijn en er mogen absoluut geen stukjes vanaf breken. Daarom kopen wij alleen duurzaam kinderspeelgoed in wat gemaakt is van het stevigste hout en in het bezit is van de juiste keurmerken. Kun jij als papa of mama ook niet wachten tot je lekker achteruit gezakt op de bank kan genieten van je spelende kindje? Dan is ons duurzame speelgoed voor baby’s een echte aanrader!

Slava Yurthev Copyright