Koop 4 artikelen of meer en krijg 5% korting met code: STAPELEN

Ecologisch speelgoed

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1368

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 3 Houten Nins®
  3 Houten Nins®
  € 7,70
  Binnenkort weer verkrijgbaar
 2. 3 Donker Houten Nins® B
  3 Donker Houten Nins® B
  € 8,60
  Binnenkort weer verkrijgbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 1368

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ecologisch speelgoed

De afgelopen jaren zijn steeds meer ouders bewust gaan kiezen voor ecologisch kinderspeelgoed. Ecologisch speelgoed voor baby en kind is milieuvriendelijk, veilig en vaak van betere kwaliteit. In plaats van je zorgen te maken over giftige stoffen in verf en lijm en afbrekende stukjes plastic of hout, kun je als ouder genieten van het spelen met je kindje. Eerlijk Speelgoed wil veilig spelen voor iedereen haalbaar maken en biedt een breed assortiment aan betaalbaar en ecologisch kinderspeelgoed.

Het gebruik van natuurlijk materialen

Een groot voordeel van ecologisch speelgoed is het materiaal waar het van gemaakt wordt. Onze leveranciers kiezen alleen voor het stevigste hout of bamboe en in vele gevallen planten ze de bomen zelf terug. Daarnaast wordt er alleen gebruik gemaakt van verf op waterbasis en wordt de verf in sommige gevallen zelfs in het hout geperst. Ook de lijmen en lakken zijn volledig veilig, voor het beste ecologische speelgoed voor baby en kind. Ons speelgoed voldoet altijd aan het CE keurmerk, maar moet daarnaast ook in het bezit zijn van een FSC-keurmerk en het DIN 53160-keurmerk, wat garandeert dat het speelgoed zweeten speeksel resistent is.

Spelend leren met ecologisch kinderspeelgoed

Een groot voordeel van het ecologisch speelgoed wat Eerlijk Speelgoed verkoopt is de educatieve factor. Rollenspellen, puzzels en spellen hebben allemaal invloed op zowel de fijne als de grove motorische ontwikkeling. Ook het fantasiespel en het zelfvertrouwen van een kind krijgt een enorme boost door het spelen met kwalitatief duurzaam speelgoed. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze draagbare speelsets, ze staan garant voor urenlang plezier!

Slava Yurthev Copyright