Koop 4 artikelen of meer en krijg 5% korting met code: STAPELEN

Gastbloggers gezocht

 

Gastbloggers gezocht!

Eerlijk Speelgoed is op zoek naar jou! Voor onze webshop vol eerlijk en duurzaam speelgoed zijn wij op zoek naar verschillende bloggers die het leuk vinden ons team te versterken. Eerlijk Speelgoed draait volledig om duurzaam leven en spelen met je kindjes met een normaal budget. Om van ons platform een go to site te maken voor duurzame papa's en mama's zijn wij op zoek naar bloggers die ons blog gedeelte willen versterken met de leukste, ontroerendste en spannendste verhalen.

Onze blog zal de komende weken uitgebreid gaan worden met categoriën zoals 'green lifestyle', 'green parenting', 'food & kids' en 'hotspots'. Op dit moment is het voor ons niet mogelijk om te betalen voor jouw blogs, we zijn dus echt op zoek naar bloggers die het leuk vinden extra bekendheid te genereren voor hun eigen website/weblog en een gezellige plek willen creëren op het web.

Speel en leef duurzaam en veilig!

Ben jij iemand die helemaal voor het groene leven gaat? Of vind je het mega interessant, maar stiekem nog best lastig? Heb jij de lekkerste groene kinder recepten? Ben jij helemaal into houten speelgoed? Of ben je helemaal thuis in het duurzaam leven met een huis vol kinderen? 

Lees dan zeker even verder..

What's in it for me?

  • je schrijft onder je eigen naam op één van de grootste speelgoed sites van Nederland
  • je eigen plekje onder onze gastbloggers op de website met linkjes naar jouw social media en eventuele eigen blogsite
  • je blog wordt zowel op social media als in onze nieuwsbrief vermeld en zal dus flinke aandacht krijgen
  • op z'n tijd speelgoed om te testen en over te schrijven (in overleg)
  • aantal blogposts in overleg (eenmalig of structureel (minimaal maandelijks) bloggen is allebei een optie)
  • de blogposts die je schrijft voor ons mogen na minimaal een week ook op je eigen site geplaatst worden met linkje naar Eerlijk Speelgoed
  • (coming: toegang tot events en festivals, goodies & freebies)

Klinkt super tof!

Past dit helemaal bij jou? Stuur dan een mailtje naar wendy@eerlijk-speelgoed.nl.

Laat ons weten waarom juist jij perfect zou zijn voor ons platform en helemaal in ons team zou passen. Vermeld ook even je naam, leeftijd, woonplaats en linkjes naar social media en eventuele blogsite. Als laatste ontvangen we graag een voorbeeld blog van minimaal 500 woorden (dit mag een al bestaande blogpost zijn) om ons een gevoel te geven van je schrijfstijl.

Slava Yurthev Copyright