Koop 4 artikelen of meer en krijg 5% korting met code: STAPELEN

Houten speelgoed keukentje

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Houten Verjaardagstaart, 12dlg.
  Houten Verjaardagstaart, 12dlg.
  € 18,99
  Binnenkort weer verkrijgbaar
 2. Pannenkoeken, 14dlg.
  Pannenkoeken, 14dlg.
  € 9,99
  Binnenkort weer verkrijgbaar
 3. Wonderworld Houten Keuken
  Wonderworld Houten Keuken
  € 124,99
  Binnenkort weer verkrijgbaar
 4. Hape Houten Koffiezetapparaat
  Hape Houten Koffiezetapparaat
  € 29,99
  Binnenkort weer verkrijgbaar
 5. Hape Broodrooster
  Hape Broodrooster
  € 22,99
  Binnenkort weer verkrijgbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een prachtig speelgoed keukentje van hout

Een must voor elke kinderkamer! Waar een houten speelgoed keukentje een paar jaar geleden een schaars item was in de woon- of kinderkamer vind je ze nu in bijna elk huishouden. Dit is niet voor niks natuurlijk! Ze zijn niet alleen een echte aanvulling voor je woonkamer als stylish item, maar bieden je kind ook urenlang plezier en duizenden leermomenten.

Leren samen spelen met houten speelgoed keukentjes

Dankzij het uitgebreide design van de houten speelgoed keukentjes ontbreekt het jullie kindjes aan niks. Samen spelen was daardoor nog nooit zo makkelijk! Tover het houten speelgoed keukentje om in een winkeltje en laat ze elkaar eten verkopen. Of laat ze samen de lekkerste gerechten koken voor papa en mama. Keuze genoeg! Is er wel genoeg eten in huis? Of moeten ze eerst nog even boodschappen doen?

Motorische ontwikkeling

Ook de motorische ontwikkeling krijgt een flinke boost dankzij het leuke speelgoed keukentje van hout. Deze ontwikkeling begint al vroeg wanneer jullie kindje het speeleten van pannetje naar pannetje verhuist. Maar ook op latere leeftijd oefenen ze flink door het open en dichtdoen van kastjes, het beleggen van boterhammen en het verplaatsen van allerlei producten.

Fantasiespel met een houten speelgoed keukentje

Kan jij ook zo genieten van het fantasiespel van jullie kinderen? De mooiste verhalen ontstaan terwijl ze een heerlijk gerecht klaarmaken voor papa of mama, of ze even gezellig de afwas doen terwijl ze hele verhalen vertellen. Houten speelgoed keukentjes kunnen dit fantasiespel fantastisch stimuleren, wat uiteindelijk het zelfvertrouwen van je kindje een boost geeft en ze leert om op een creatieve manier problemen op te lossen. Een echte win-win dus!

Slava Yurthev Copyright