Koop 4 artikelen of meer en krijg 5% korting met code: STAPELEN

Houten treinbaan

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 74

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Houten Rails - Spoorwegovergang
  Houten Rails - Spoorwegovergang
  € 6,99
  Binnenkort weer verkrijgbaar
 2. Houten Weg - Brug
  Houten Weg - Brug
  € 13,99
  Binnenkort weer verkrijgbaar
 3. Houten Rails - Zand Toren
  Houten Rails - Zand Toren
  € 22,99
  Binnenkort weer verkrijgbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 74

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestel je houten treinbaan bij Eerlijk Speelgoed

Eerlijk Speelgoed heeft een ruim assortiment aan houten treinbanen. Met merken als BigJigs, Mentari en Hape kunnen wij niet alleen de mooiste treinbaan van hout leveren, maar hebben we ook ruime keuze in accessoires voor jullie houten treinbaan. Wil jij je trein hoog door de wolken laten rijden? Of juist ondergronds of door spannende tunnels? Met ons assortiment is niks te gek!

Houten treinbanen voor het leven

Eerlijk Speelgoed is gespecialiseerd in duurzaam en veilig houten speelgoed en kan garanderen dat jullie nieuwe treinbaan van hout een lang leven zal hebben. Dankzij het stevige duurzame hout en de veilige verven en lijmen zijn onze houten treinbanen van hoge kwaliteit en 100% veilig.

Spel en ontwikkeling

Een houten treinbaan is een perfect middel om je kind spelend te laten leren. Door samen met je kindje de treinbaan te leggen en de trein te laten rijden oefen je zowel fijne als grove motoriek. Ook het fantasiespel krijgt een enorme boost waardoor kinderen op een creatieve manier leren met problemen om te gaan en zelfvertrouwen ontwikkelen.

De grootste treinbaan

Eerlijk Speelgoed biedt buiten de treinsets de meest prachtige uitbreidingen . Denk aan een tunnel waarop een T-Rex de wacht houdt, of een windmolen waar je trein zo onderdoor rijdt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Naast treinbanen en uitbreidingen hebben we ook treinen in verschillende thema’s in ons assortiment om je treinbaan helemaal compleet te maken! Ben jij toch een groot fan van de brandweer? Bouw dan jouw

Slava Yurthev Copyright