Koop 4 artikelen of meer en krijg 5% korting met code: STAPELEN

Even voorstellen!

Maak kennis met onze bloggers. Allemaal enthousiaste, blije, beetje gekke, gepasioneerde duurzame dames! Allemaal hebben ze hun eigen ideen over het duurzame leven met en zonder kids en de rol van speelgoed hierin. De één schrijft verhalen over haar leven, de ander heeft zich ontpopt tot beste speelgoed tester.

Wil jij ook bloggen voor eerlijk-speelgoed.nl? Doen! Lees hier meer over onze werkwijze en wie weet ben jij binnenkort deel van dit stoere team!

 

 

Lori

 

Lori

Hoihoi, ik ben Lori, een 28-jarige moeder van een pittige peutergirl en een newborn gozertje. Mijn klusverslaafde man - in het dagelijks leven ICT'er - vindt dat maar al te leuk! Zelf werk ik met veel plezier parttime, als huidtherapeut in een kliniek gespecialiseerd in medische lasers en peelings ter behandelingen van huidproblemen.

 

Toen 3,5 jaar geleden onze dochter ter wereld kwam, werd ook de bewuste moeder in mij geboren. Van eerlijk eten, gezond opvoeden, tot aan duurzame alternatieven en gezonde varianten, ik wil het naadje van de kous weten. Alles uitproberen. Een persoonlijke, bewuste keuze maken.

 

Mijn nieuwsgierigheid naar en enthousiasme over al deze natuurlijke, duurzame en ecologische mogelijkheden hebben een eigen blogplekje gekregen. Op www.mamasjungle.nl kun je meebeleven hoe een gewone moeder het zo groen mogelijk probeert te doen. En hopelijk haal jij uit mijn ervaringen weer nieuwe tips en inspiratie, om het zo groen mogelijk op jóuw manier te doen.

 

Hoe kom ik hier terecht? Eerlijk Speelgoed was op zoek naar een groene moeder die graag schrijft. Check-check-dubbele-check! Mijn artikelen op Eerlijk Speelgoed zullen gaan over het moederschap, opvoeden, spelen, uitstapjes, huishoudelijke taken, (moes)tuin, klussen, eten, baby en peuter. Alles natuurlijk, met een persoonlijk groen en plezierig tintje. Have Fun!

 

Veel liefs, Lori

 

Astrid Reijman

 

Astrid

Ik ben Astrid, moeder van 3 kinderen: een puber van bijna 14 en twee dochters van 11 en 9. Daarnaast ben ik kleuterjuf. Al heel wat jaren en ik doe dat met heel veel plezier. Ik woon en werk in Brabant. 

Sinds een jaar heb ik mijn eigen blog. Om mijn ervaringen te delen en anderen te inspireren. De ideeën niet voor mijzelf te houden maar te delen.

Daarnaast ben ik sinds april 2016 ook Ambassadeur voor Kleuteruniversiteit. Ik vind hun projecten en inspiratiedagen super om mee te werken en om geïnspireerd te worden. Met veel enthousiasme probeer ik dan ook mijn ervaringen te delen.

 

Coolest Kid On The Blog

 

Astrid

Hoi! Ik ben naast mama van drie kleine kids, ook nog "gewoon" Astrid. 25 jaar, webshop wanderer, interieur lover en trendwatcher en bovenal eigenaar van de hippe blog Coolestkidontheblog.

Op deze blog plaats ik dagelijks artikelen over interieur, food, events, kinderfashion en meer. En nu zal ik ook maandelijks een leuke post delen over Eerlijk Speelgoed. Want deze mama heeft de missie om al het plastic speelgoed dat de afgelopen jaren stiekem het huis is binnengeslopen, te verbannen en mooi en eerlijk houten speelgoed ervoor in de plaats te doen. 

 

 

Greenblush

 

Marieke

Hoi! Ik ben Marieke, 34 jaar, samenwonend en mama van een jongen van 6 jaar en een meisje van 3. In het dagelijks leven ben ik parttime werkzaam als content marketeer in het bedrijfsleven. Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor duurzaamheid, groen leven, creativiteit, natuurlijke beauty en gezonde voeding, dit in combinatie met schrijven. Geen wonder dus dat ik daarom een aantal jaar geleden mijn blog Greenblush gestart ben, waar ik mijn ervaringen op dit gebied kan delen. 

 

Mijn blog is dan ook een zoektocht naar een groen en duurzaam leven, zonder strict of dogmatisch bezig te zijn. Ik wil eigenlijk vooral laten zien dat groen leven ook gewoon heel leuk en eenvoudig kan zijn! 

 

Voor Eerlijk Speelgoed zal ik maandelijks een artikel schrijven. Dit kan over allerlei onderwerpen gaan zoals leuke DIY's, recepten, praktische tips en duurzaamheid. Ik wens jullie veel leesplezier en alvast tot ziens!

 

 

Emy Dirks

 

Emy

Hi! Mijn naam is Emy, 33 lentes jong, en de kersverse moeder van Babyboy Jax! Naast ‘moeder van..’ en ‘vrouw van..’ ben ik een super vrolijke spontane meid met een passie voor reizen, fashion, lifestyle, fotografie en marketing & communicatie. Van dit laatste heb ik mijn beroep kunnen maken als freelancer én werk ik als Marketing communicatie coördinator bij dé grootste Kookwinkel van Nederland  ;). Wil je meer over mij weten of meer blogs van mijn hand lezen? Ga dan naar mijn persoonlijke blog eMyLife.

 

Al een aantal jaren voel ik dat mijn interesse in duurzame, ecologische en biologische producten en – initiatieven groeit. Dit zie je bijvoorbeeld terug in mijn kledingkast en de woon accessoires in mijn huis. Als newbie mom merk ik dat ik nu ook anders begin te kijken naar producvten, zoals kleding en speelgoed, die verkrijgbaar zijn voor mijn baby. Alleen het beste vind ik natuurlijk goed genoeg voor hem, maar wat is het beste? Dit lees je in de blogs die ik maandelijks schrijf voor Eerlijk Speelgoed.

Liefs, Emy

 

 

Kniezebietertjes

 

De Kniezebietertjes

Wij zijn de Kniezebietertjes; Oftewel, Wiarda (34), ruim 20 jaar samen met jeugdliefde en inmiddels manlief S. en samen zijn we ouders van zoneman Wessel van acht.
We hebben een niet alledaags leven waar iedere dag wel wat gebeurt, we hebben bijzondere hobby’s, een bijzondere zoon, ik had een bijzondere hersentumor, en daarnaast zegt men dat het schrijven werkt als een soort uitlaatklep.

Dat weet ik, ik schrijf namelijk al jaren, maar dan in een soort dagboek wat alleen voor mezelf is bedoeld. Schrijven op zich is me dus niet onbekend, en inderdaad; waarom zou ik sommige gedeeltes van ons bijzondere leven dan niet proberen te delen? 

Op onze blog en de blog van Eerlijk Speelgoed zal ik je een kijkje geven in ons leventje, vindt je informatie over onze belevenissen met Wessel en zijn Smith Magenis syndroom (SMs), leven met de gevolgen van een hersentumor, gezond en grotendeels zelfvoorzienend leven, de allerlekkerste pakjes en zakjes vrije recepten, bespaartips , wooninspiratie en zelfgemaakte knutsels. Alvast veel leesplezier!

 

 

 

Nine Vogel

 

Nine

 

Ik ben Nine (31), getrouwd en moeder van 2 jongens (net 1 en bijna 4), ook woont mijn stiefzoon van 15 bij ons. 

Ik hou enorm van houten en educatief speelgoed en probeer ook zo bewust/gezond/groen mogelijk te leven, qua eten, gebruik van tweedehands kleding en spullen, energie- en waterverbruik en recycling/afvalscheiding. Hier neem ik mijn kinderen ook in mee, zodat ze dit gelijk leren. Om zo mijn kleine steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Samen met mijn man heb ik een webshop in tweedehands (en aantal nieuwe) boeken, in de genres fantasy, SF, YA, kinder&jeugd, historische thrillers, horror en mythen&sagen. Hier staan we ook mee op fantasy festivals.

 

 

 

 

Dorien

 

Dorien

Hoi!

Ik ben Dorien van de Swaluw, 31 jaar oud en woon in het mooie Zeeland. We hebben 2 lieve meiden, Isabelle (4 jaar) en Nikkie (2 jaar). Samen met mijn vriend heb ik een groot fruitteeltbedrijf, waar we appels & peren telen, deze verkopen we en dan kunnen jullie ze in de supermarkt vinden ;-) Verder heb ik een klein groente & fruit winkeltje én heb ik als interieurstylist een aantal mooie vakantiewoningen in mogen richten. Dit laatste doe ik eigenlijk hobbymatig, maar wie weet wat de toekomst nog brengt. Oh ja, en verder ben ik gewoon fulltime mama. Best divers he!

Kleding, styling, het volgen van trends en nieuwe originele dingen is echt mijn passie. Ik besteed dan ook veel uurtjes op Instagram en Facebook, op zoek naar leuke dingen! Samen met nog een aantal dames schrijf ik voor Kidsmusthavesblog.com, te volgen op FB en Instagram. Schrijven heb ik altijd al graag gedaan en daarom ga ik nu ook proberen om elke week iets leuks te schrijven voor Eerlijk Speelgoed. De interesse voor mooi duurzaam speelgoed kwam bij mij ongeveer een jaar geleden toen ik de Wobbel zag. Op slag was ik verliefd op dit houten speelgoed. Ik besefte me dat we wel heel veel hysterisch speelgoed in huis hadden (denk aan alles waar herrie uit komt en wat fel gekleurd is) en denk nu bewuster bij de aanschaf in speelgoed. Wil je meer van mij weten? Mail me.

Liefs Dorien

 

Joanne

 

Joanne

Ik ben Joanne en ik ben 25 jaar.  In Juni ben ik weer al 4 jaar getrouwd met Jacco en wonen we in een dorpje in Zeeland waar we ook allebei zijn opgegroeid. Samen hebben we een zoontje Xavi die in april 2 hoopt te worden. Door mijn fibromyalgie werk ik niet ( ook al zou ik dat heel graag willen ). Tussen alle huishoudelijke taken door pak ik zoveel mogelijk als kan rustmomentjes. Die momentjes pak ik met Xavi.  

Ik lees dan veel boekjes voor, spelen een spelletje op mijn telefoon of kijken een filmpje.Ik heb dus ook veel tijd om samen met Xavi in de keuken wat te maken of samen aan de tafel te zitten.Soms bakken we samen iets lekkers voor in het weekend of we knutselen samen wat aan de  tafel.

Als er iemand jarig is gaan we er nooit naar toe zonder een zelfgemaakte kaart, knutselwerkje of kleurplaat. Heerlijke momentjes vind ik dat samen met hem, zijn mond staat bijna nooit stil en vind het erg gezellig om samen met hem bezig te zijn aan tafel en leuke dingen te maken. Die momenten wil ik graag met jullie delen hier…

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en er leuke ideetjes van op kunnen doen en stiekem ook een beetje kunnen genieten van mijn kleine krullenbol.

Liefs

 

Marieke

 

Marieke

Ik ben Marieke, 34 jaar oud. Ik ben getrouwd met Arjan en samen hebben we 2 kinderen, Elin (oktober 2013) en Joas (oktober 2015).
Mijn hobby’s zijn haken, een spelletje leggen, bloggen, knutselen met mijn kinderen, allerlei lekkere dingen bakken.

Sinds mei 2016 ben ik gastblogger voor thuisleven.com. Op deze blogsite kun je blogs lezen over allerhande onderwerpen, zoals; recepten, tips voor dagjes uit, reviews over speelgoed en knutselmaterialen, gadgets, huishoudelijke tips, enz. enz. En wat ook voor je op deze site bijgehouden wordt zijn alle lopende Geld-Terug-Acties. Alleen daarom is het al de moeite waard om eens een kijkje te nemen op www.thuisleven.com.

 

Kim

 

Kim

Hoi ik ben Kim 33 jaar en woon in Brabant. Ik woon daar samen met mijn vriend (soon to be husband), een echt dametje (januari 2011) en een stoere vent (januari 2014) en onze maffe kater Puma. Ik werk in het toerisme en dus onregelmatig. Dat is af en toe lastig met het gezinsleven, maar komt altijd (met een hoop geregel) weer goed. Ook sport ik daarnaast 3x per week (mijn me-time) en doe dat ook in competitieverband.

Verder zijn we heel erg dol op knutselen en daar ga ik over schrijven. Ik zal jullie leuke knutsels laten zien en hoe te maken. Uiteraard geschikt voor jonge kinderen. 

 

Maaike

 

Maaike

Hoi hoi! Ik ben Maaike, mama van twee...

Onze dochter Bobbie is net 4 en gaat nu heerlijk vijf dagen per week naar school. Gelukkig vindt ze het zelf heel erg leuk op school, ze doet het goed (*trots*). Lenn is 8 maandjes en een vrolijke knuffelbeer. Samen met mijn lieve man wonen we in IJsselstein. 

Ik werk drie dagen in de week in de kinderopvang. Daarnaast ben ik vaak te vinden achter de naaimachine. Ik maak kinderkleertjes zoals broekjes, jurkjes, sjaaltjes, maar ook speenkoorden en haarbanden. Steeds meer kreeg ik de vraag van mensen op me heen of ik wat voor hun kids wilde maken, toen werd het tijd voor mijn Facebookpagina Made by Mik. Ik vind het erg leuk om hiermee bezig te zijn en de stapel stoffen, ideeën en creaties wordt steeds groter ;-)  

Samen met de kids probeer ik regelmatig een leuke activiteit of knutsel te doen. Zo afentoe zal ik deze delen met jullie via Eerlijk Speelgoed. Liefs 

Slava Yurthev Copyright