Wie is Eerlijk Speelgoed?

Duurzaam houten speelgoedEerlijk Speelgoed is in 2014 opgericht toen we (Wendy Venema en Auke Tummers) in verwachting waren van ons eerste kindje. In de zoektocht die elke ouder herkent, naar de beste, mooiste en vooral veiligste spullen kwamen we er al snel achter dat er een groot aanbod in speelgoed is, maar er vaak niet goed gecommuniceerd wordt over de veiligheid en eerlijkheid van producten. Tussen de producten waarbij na twee keer bijten het verf af gaat bladderen, waarbij kleine onderdelen afbreken en producten waar je simpelweg teveel voor betaald is het goed zoeken naar veilig en eerlijk speelgoed. Wij besloten deze zoektocht makkelijker te maken. 

Buiten de vaste collectie houten speelgoed zijn we altijd op zoek naar leuke aanvullingen tijdens bijvoorbeeld de feestdagen en houden we de nieuwe ontwikkelingen goed in de gaten. Door het snel groeiende aanbod eerlijk houten speelgoed kunnen we elke week nieuwe producten toevoegen aan de webshop en groeit het aanbod razendsnel. De bekende merken zoals Goki, Hape en Jouéco worden goed in de gaten gehouden, maar ook kleinere merken zijn van harte welkom in ons assortiment.

Misschien heb je al eerder bij Eerlijk Speelgoed besteld, zo niet, nodigen we je graag uit om kennis te maken met het uitgebreide assortiment en klantvriendelijkheid. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zijn we via WhatsApp bereikbaar op 06-423 53 442 en telefonisch te bereiken op 0172 850 670, op het e-mailadres klantenservice@eerlijk-speelgoed.nl wordt binnen 24 uur gereageerd.

Tot ziens bij Eerlijk Speelgoed!