SLA JE SLAG! 20% korting op alle schoencadeautjes voor de vroege vogels!

Prijsinformatie

Huurperiode

De huurperiode is opgedeeld in shifts van 10 dagen. Op dit moment is het niet mogelijk om meerdere shifts per adres te boeken in verband met de grote interesse.

 

Prijzen

Verhuur CreaTimber:  € 10,00 per shift van 10 dagen (€ 1,00 per dag)

Verzendkosten NL:  € 9,90 (2x € 4,95)

Verzendkosten BE:  € 13,90 (2x € 6,95)

De huurperiode is berekend inclusief verzenddagen. Wanneer je bijvoorbeeld huurt van 1 mei t/m 10 mei, wordt de CreaTimber op 1 mei bij je bezorgd en zorg jij dat hij 10 mei weer bij postNL wordt afgeleverd.

 

Borg

Naast het huurbedrag brengen we een borg van € 30,00 in rekening. Bij het inleveren van de CreaTimber, in goede staat, ontvang je de borg retour.

 

Levering

De CreaTimber is leverbaar in Nederland en België en wordt verzonden met PostNL. De CreaTimber is verpakt in een houten kist en kartonnen doos. Dit is ook de manier waarop wij de CreaTimber weer retour willen ontvangen.

 

Aanschaf na huurperiode

Nadat je huurperiode is afgelopen is het, uiteraard, mogelijk om een CreaTimber bij ons aan te kopen. Je ontvangt hiervoor een nieuw product en stuurt de geleende CreaTimber alsnog terug. Bij het aankopen ontvang je een korting van € 10,00, je ontvangt hiervoor een kortingscode nadat de huurperiode is afgelopen. De borg wordt niet verrekend, deze wordt altijd terug gestort op de opgegeven rekening.

Slava Yurthev Copyright