Eerlijk Speelgoed Facebook Eerlijk Speelgoed Instagram        Vragen? Stuur een whatsapp  06 294 696 53

default english

Back To Top

Moment...

{{var product.name}} is toegevoegd aan je winkelwagentje


Sevi | Duurzaam en veilig spelen voor een fijne prijs

24 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Sevi

De geschiedenis van Sevi is al beschreven in de naam , die de initialen van de oprichter combineert (Senoner Vinzenz). In 1831 sticht de jonge en enthousiaste ambachtsman Josef Anton Senoner Europa's oudste houten speelgoed fabrikant die over de hele wereld bekend zou worden dankzij de stijl en denkwijze achter het houten speelgoed. Met een geschiedenis van bijna twee eeuwen oud, hebben ze hun succes te danken aan hun inzet en prefessionaliteit waarmee ze hun klanten nooit teleur hebben gesteld. "Love Nature, play wood, enjoy Sevi". De slogan van Sevi zegt het allemaal, ze combineren hun passie voor natuurlijke producten en veilig speelgoed tot de mooiste producten. 

1920

Rond 1920 ontstaat er enthousiasme rondom het speelgoed van Sevi en worden de eerste artikelen naar nabijgelegen plaatsen ge-exporteerd. Alle items werden nog steeds met de hand gemaakt, kleine meesterwerkjes, elke anders dan de vorige.

1930 - 1940

Om tegen de concurrentie op te kunnen boksen en mee te kunnen komen met de vraag worden in deze jaren de eerste machines aangeschaft. De automatisering heeft geen invloed op de fylosofie van het bedrijf en ze blijven streven naar hoge kwaliteit en goede afwerking. 

1950 - 1960

De betere economie zorgt ervoor dat steeds meer mensen hun kinderen kleine cadeautjes of verrassingen gaan geven. Sevi is geinspireerd door deze trend en ontwikkeld een lijn met cadeautjes voor kinderen en hun wereld. Ook andere kleine objecten die warmte en vriendelijkheid kunnen overbrengen worden aan de lijn toegevoegd.

1970

Sevi blijft groeien en breidt haar markt uit van Italië naar heel Centraal en Noord Europa. Om aan de vraag te kunnen voldoen worden de eerste processen uitbesteed.

1980

Dit zijn de belangrijkste jaren voor Sevi, de jaren waarin ze een grote groei doormaken. Het 'Happy Clown' karakter wordt geboren en is direct een hit. Sevi ontwikkelt de houten letters met clowntjes, die iedereen nu nog steeds kent en ondertussen het kenmerk van het merk zijn geworden.

1990

In 1998 wordt Sevi overgenomen door Trudi. De normen en waarden van Sevi blijven bestaan: de traditie van de handgemaakte producten, het oog voor detail, de creativiteit die in elke lijn wordt gezien, het onderzoek naar design en de eisen die Sevi stelt aan de kwaliteit van hun speelgoed zodat kinderen veilig kunnen spelen.

2015

De laatste jaren heeft Sevi haar klassieke houten speelgoed in een nieuw jasje gestoken. Vooral de bekende producten als puzzels, treinen en trekspeelgoed krijgen een heel nieuw design, speelgoed dat overal in de wereld kinderen een leuke tijd geeft en ze de mooiste herinneringen laat bouwen. 

De 10 geboden van Sevi

  1. Sevi logo; Alle producten hebben het originele logo
  2. Traditie; Met meer dan 175 jaar van geschiedenis is Sevi de oudste houten speelgoed fabrikant van Europa
  3. Hout; Er wordt met hout gewerkt zoals het product is, levend en natuurlijk
  4. Verf; Alle kleuren en verf zijn van niet giftig materiaal. Hierdoor zijn de producten zelfs voor de allerkleinste geschikt
  5. Veiligheid; Alle producten worden getest om er zeker van te zijn dat ze volledig veilig zijn
  6. Innovatie; Elk jaar worden er nieuwe producten gepresenteerd
  7. Design; De concepten, ontwikkeling, creativiteit en het design zijn producten van trotse Italianen
  8. Ontwikkeling; Alle producten zijn mooi en leuk om mee te spelen, maar zijn ontwikkeld om kinderen uit te dagen en te ontwikkelen
  9. Handgemaakt; Alle producten worden met de hand gemaakt en geverfd
  10. Productie; Alle leveranciers werken volgens de Ethische Code, die werken met kinderen, dwang en discriminatie verbied en de rechten van werknemers en de omgeving beschermt.
sample-banner sample-banner GRATIS RETOURNEREN

Voldoen onze producten niet aan je verwachting of wil je ze graag ruilen? Niet goed, geld terug!

sample-banner sample-banner ALTIJD BEREIKBAAR

Elke dag bereikbaar van 09:00 tot 22:00 via info@eerlijk-speelgoed.nl of whatsapp op nummer 06 294 696 53

sample-banner sample-banner GRATIS VERZENDING

Gratis verzending binnen Nederland en België vanaf €50

sample-banner sample-banner BETAAL LATER

Met AfterPay betaal je pas als je de producten in huis hebt. Toch liever meteen betalen? Wij maken gebruik van alle bekende betaalmethoden.